Sivilceler İçin AkneTrent Kullanımı ve Sonuçları Yeni

aknetrent
aknetrent
Ben de sivilcelerden muzdarip bir gencim. Bu sivilceler için ne denediysem olmadı. Isırganlı sabunundan tutun papatyalıya. Ondan da tutun kükürtlü sabuna kadar kullanmadığım sabun kalmadı. Yüzümdeki sivilceleri gördükçe çekirdekten soğur oldum. Artık canıma tak etti yeter dedim Kastamonu’ya cildiye bölümü olan bir hastaneye (Olukbaşı Anadolu Hastanesi) yollandım.
Doktor Bey Şemsettin Oruk. Odadan girdim girince anladı zaten şikayetimin neden olduğunu. Konuştuk biraz daha önceden bu sivilceler için neler kullandığımı anlattım. Yüzümü inceledi. Senin yüzündeki sivilcelerin çaresi AkneTrent gibi görünüyor dedi. AkneTrent… diye başladı yan etkilerini filan anlatacaktı. Biliyorum o ilaç hakkında her şeyi fakat yan etkilerinden korktuğum için pek kullanmak istemiyorum başka bir alternatif önerir misiniz dedim. Peki dedi Benzamycin kullandın mı dedi. Hayır dedim. O zaman bi onu kullan şimdilik onu yazıyorum dedi yazdı reçeteme, AkneTrent hakkında da bir  kitapçık verdi. Tosya’ya döndüm.

Benzamycin hazır sürülmelik bir krem değil alkol, krem, bir solüsyon(yalan olmasın solüsyon diye hatırlıyorum) ve bir çubuk vardı içinde. Alkolü, kremi, solüsyonu kremin kutusunda karıştırdım. Krem krem deyip duruyorum görüntüsü ilk başta krem gibiydi işte o karışımı yapınca topikal bir hal aldı ve benzamycin zaten topikal jel diye geçiyor. Her neyse kullandım onu bir ay. Bir kaç gün sivilceler azalıyor bir kaç gün de artıyordu bir şey anlamadım bu işten :) Ve eğer bu ilacı kullanacaksanız da dikkat edin cildi çok kurutuyor hatta cildinize sürdüğünüzde kurumadan kumaş vb şeylere bulaşırsa çamaşır suyu gibi rengini attırıyor. Ona göre…
AkneTrent’ e Başlarken…
İşte bir daha ki ay yine ziyaret ettim doktorumu böyle böyle dedim sivilcelere bi işe yaramadı. Peki dedi o zaman AkneTrent tedavisine başlıyoruz dedi. E peki dedim. 20 mg AkneTrent ve Bactroban Pomad yazdı. Her gün 20 mg Aknetrent içiyordum ve akşamları yüzüme Bactroban sürüyordum. Fakat ben Backtroban Pomad değil Bactroban Krem kullandım. İlk bir kaç hafta bir yan etkisini görmedim. Fakat sivilcelerimde bir düzelme oluyordu. Ardından yavaş yavaş dudaklarım kurumaya başladı ve sivilcelerde bir artış meydana geldi. Ardından bir sabah kalktım aynaya baktım sağ gözümün ve dudağımın altında bir kızarıklık. Parmağımla dokundum çok da sertleşmiş. İlacımı kullanmaya devam ettim. 3-4 gün içinde kızarıklıklar kayboldu. Ardından sürekli artan sivilcelerde de gözle görülür bir azalma… Bir ay böyle böyle devam etti.




İkinci Ay
İkinci ay Günde 20 ve 10 mg olmak üzere toplam 30 mg kullandım ilacı. Ve doktor bu ay Bactroban Krem yazdı. İlk haftada dozu yükseltince yine bir sivilce artışı meydana geldi. İlacımı düzenli kullandım kremimi düzenli sürdüm. Yüzümdeki siyah noktalar kaybolmaya başladı, geniş sivilce lekeleri küçüldü. İlk ayda dudaklarım çatladığı için Neutrogena’nın renksiz, kokusuz, tatsız kısaca erkekler için olan dudak nemlendiricisini kullanıyordum. Gece yatarken sürüyordum ertesi günün öğlenine kadar idare ediyordu. Öğlen bir daha sürüyordum akşama kadar. Akşam ve gece yatmadan yine bir defa. Günde 4 defa filan. Fakat ikinci ay böyle olmadı mutlaka yanımda taşıyordum. Daha çok kurumaya başlamıştı çünkü. Ve göz kuruluğu da başlamıştı akşamları hafif bir yanma oluyordu. Son hafta artmaya başladı.
Üçüncü Ay
20+20 olmak üzere günde 40 mg kullanıyordum. Bactroban Kreme de devam. Ayrıca suni gözyaşı damlası kullanmaya başladım. Artık akşamları gözler epey yanıyordu ve dudaklarım ikinci aya oranla daha çok kurumaya başlamıştı. Suni gözyaşı damlasını akşamları her göze birer damla damlatıyordum. Yine nemlendirici cepte geziyordum. Onu da dudaklar kurudukça sürüyordum. Sivilcelerde ise gözle görülür bir azalma vardı.
Dördüncü aya yeni girdim. O yüzden bir yorum yok ve yine 40 mg kullanmaya devam. Ayrıca 13 yaş altındakilere tavsiye edilmiyor. Fakat şunları söyleyeyim.

AkneTrent Kullanacaksanız:

  1. Cebinizde nemlendiriciyle gezeceksiniz. Evde unuttunuz diyelim, bir koşu gidip alacaksınız.
  2. İlk zamanlarda yüzünüzde şişlikler olacak korkmayın bunlar 2-3 taş çatladı 4 gün sürecek. Kompleks yapmanıza gerek yok geçen gün yolda giderken iki tane adam dikildi karşıma… gibisinden yalanlar uydurabilirsiniz :D
  3. Her allahın günü çevrenizdeki sizin yüzünüzün halini önceden bilenlere “şştt yüzüme baksana nasıl? sivilcelerde düzelme var mı” diye sormayın emin olun düzelme olacaktır.
  4. İlacınızı yutmadan evden çıktığınızda içinize dert olacak…
  5. Uzun süre ayakta durup bir yere yattığınızda AkneTrent e küfür edeceksiniz çünkü eklem ağrılarınız olacak.
  6. Aknetrent’i kullanmaya mümkünse sonbahar aylarında güneşli havaların, yerini kapalı veya yağmurlu havalara bıraktığı günlerde kullanmaya başlayın. Çünkü bu ilaç cildinizi kurutacağı için güneşli havalarda ayçiçeği gibi güneşe uzun uzun yüzünüzü döndükçe azar azar kızaracaksınız.
  7. Yukarıda söylemeyi unuttum her ay düzenli olarak kan tahlili yaptıracaksınız 30 günde bir kolunuzda ufacık bir delik açılacak. Ona göre ilacın dozu ayarlanacak çünkü.
  8. Elinizde 4-5 tane ilaç varken doktora gitmeyin. Neden mi? Bu ilaç devlet tarafından ödeniyor, amenna… Ama işte ne yaparsın 30 günde bir alabiliyorsun. Elinde en fazla 3 tane ilaç varken doktora git. Çünkü reçetelerin geçerlilik süresi 3 gün. Sen de elinde üç tane ilaç varken doktora gittiğine göre tedavinin o ayının 27. günündesin. İlacı da 30 günde bir alabiliyorsun. 4 ilaç varken yani bir ay olmasına 4 gün varken gider ilacı yazdırırsın ilacı alacağın gün reçetenin geçerlilik süresi dolar tekrar gidersin o hastaneye, yine giriş yaptırır yine sıra bekler doktora olayı anlatırsın. Boşuna zaman kaybı yani.
  9. İlaç karaciğeri fazlasıyla yoruyor. Yanında bi de alkol alırsan sabaha verirler selanı. Bu ilacı kullanırken alkol asla ama asla tavsiye edilmez.
  10. Bu olayı hep erkekler tarafından anlattığımı düşünüyorum. Bir de bayanlar için olan tarafı var bunun. Eğer bir bayan hamile ise bu ilacı asla kullanamaz. Hamilelik riski vb olaylar varsa düzenli olarak hamilelik testi yaptırmak durumunda. Allah korusun bu ilacı bir hamile bayan kullanıyorsa ve de hamileyse çocuğun sağlıklı doğma olasılığı yüzde eksilerde.
  11. İlacın kutusunu açtığında prospektüs bilgilerini okumak isteyebilirsin. Boşver okuma. Eğer benim bu yazımı okuyorsan ve doktorunu adam gibi dinlediysen o kağıtta yazanın iki katını öğrenmişsindir. Zaten bir sürü doktorlardan başkalarının anlayamayacağı terim içeriyor. Zaten maşallah ferman gibi prospektüs. Bu ilacın prospektüsü kadar büyük, uzun bir prospektüs görmemiştim :)
  12. İnternette bazı yorumlar okudum. Adam günde 80 mg kullanarak başlamış AkneTrent’e. Onu da doktor demiş yani. ben 20-30-40 mg kullandım da feleğim şaştı, o adamın halini düşünemiyorum. Öyle bir cahilliğe gelmeyin :)
  13. AkneTrent in etken maddesi izotretinoin‘dir. Dilerseniz araştırabilirsiniz.
  14. Sonuç: İlacı kullanmaya başladıysanız yan etkilerinden korkup bırakmayın, devam edin. Emin olun ileride cildiniz bebek cildi gibi olacaktır.
  15. Kullanım süresi genelde 6-10 ay arasıdır.
  16. Roaccutane, Zoretanin, İsotrexin gibi ilaçlarla aynı etkiyi göstermektedir, hiç bir fark yoktur.
  17. Kutu fiyatı 45-50 lira civarında. Devlet bir kısmını ödüyor fakat her ay yanındaki ilaçlarla birlikte 20-30 lira cebinizden çıkar.
Benden bu kadar. Soracağınız herhangi bir soru varsa yazının altına yorum olarak ekleyebilirsiniz en yakın zamanda cevaplayacağıma emin olabilirsiniz.
Ayrıca soru sormadan önceden sorulmuş olan soruları bir okur incelerseniz bir çok sorunuzun cevabını bulacaksınız. Ha bulamazsanız buyrun sorun :)
Not: Arkadaşlar sorularınızı sorun ama lütfen soru sormadan önce aşağıdaki soruları ve cevapları okuyun. Önceden benzer sorular olmuşsa artık yeni cevap yazmayacağım.

AkneTrent, Aknetrent Fiyatı, AkneTrent ilacı, AkneTrent kullanıcı yorumları, AkneTrent kullanım dozu, AkneTrent kullanım şekli, Aknetrent kullanım süresi, AkneTrent kullanım yaşı, AkneTrent nedir, AkneTrent tedavisi, AkneTrent yan etkileri, AkneTrent yorumları, İsotrexin jel, izoretinoin maddesi, Roaccoutane AkneTrent, sivilceler için aknetrent, sivilcelere kesin çözüm, Zoretanin Kullanım süresi

307 yorum:

Unknown dedi ki...

Merhaba yazınızı tamamen okudum,gerçekten iyi bilgilendirmişsiniz.Ben 1 aydır Roaccutane kullanıyorum yüzümde belirgin bir düzelme var ama tam olarak akneler ne zaman son bulur?Birde akne izlerini geçirir mi eğer geçirirse ne zaman geçirir?Teşekkürler

Unknown dedi ki...

Alkol kullanilmaz dediniz nasil?mesela alkol icmeden once ilaca bir sure ara verip oylemi icmeliyim yoksa ilaci bir gun kullanmayip ertesi gunde kullanmadan alkol icmeliyim hangisi bu konuda bilgi verirseniz cok iyi olur

Unknown dedi ki...

Alkol kullanilmaz dediniz nasil?mesela alkol icmeden once ilaca bir sure ara verip oylemi icmeliyim yoksa ilaci bir gun kullanmayip ertesi gunde kullanmadan alkol icmeliyim hangisi bu konuda bilgi verirseniz cok iyi olur

Unknown dedi ki...

Böbrek rahatzligi olan kişiler bu ilacı kullanabilirler mi

Unknown dedi ki...

Böbrek rahatzligi olan kişiler bu ilacı kullanabilirler mi

Unknown dedi ki...

Benim ensemde ve sirtimda sivilce cok yuzumde. Fazla yok onlarda gidermi

Unknown dedi ki...

Alkol kesinlikle ilacın kullanım döneminde yasak zira arkadaşın da başta söylediği gibi karacigeri fazlası ile yoruyor veee böbrek enzimlerini düşürüyor ilacı kullanmaya başlamadan önce bütün riskleri bilmeli ve ona göre karar vermelisiniz bu kadar basit lakin no alkol no alkol.Ben bir eczacı kalfasiyim veee ben nerdeyse hic düşünmeden başladım bu ilaci kullanmaya.

Unknown dedi ki...

Ben ilaci 8 aydir kullaniyorum ilk zamandaki butun kotu sivilcelerimi gecirdi sadece yakindan belli olan pembelikler kaldi ve bu aralar tekrar sivilce cikarmaya basladim yuzum puruzsuz degil hala kullanmaya devam ediyorum doktorum gecene kadar kullanicaz dedi sizce bu zararli mi kaaracigwr icin tehlikesi daha fazla artar mi sizce ne yapmaliyim ?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MEİCA dedi ki...

Evet gidiyor ben şu an da 6.ayımdayım ve sırtımdaki sivilceler gitti

MEİCA dedi ki...

Bir arkadaşım 9 ay kullandı.Yaş kilo ve kaç mg kullandığın ile ilgili hesaplama yapmaları gerekiyor.Buna göre ne zaman biteceğini hesaplamaları gerekir.Ayrıca kan tahlillerinde yüksek çıkan ya da az olan değerlerine(biyokimya olarak verdiğin kandaki) bakılarak her ay kontrol edip bir risk görürlerse doktorun keser ilacını.

Unknown dedi ki...

Merhaba yazinizin ve yorumlarinizin hepsini okudum ..ben 4.ayimi bitirmek uzereyim aknetrentte yaklasik iki aydir zaman zaman kolumdan dirsegime dogru ve avuclarimin ust tarafinda kizarmalar kabuklanmalar ve kasintilar oluyo var zarar teskil eder mi olur mu sizce yani birakmaliyim ilaci yada doktora mi gideyim tekrar

MEİCA dedi ki...

Bakın benim de kollarım yara içinde verdikleri kremi koluna da sürün ve artık daha hassas cildiniz.Pantolonu bacağından yukarı çekerken bile ellerin kızarıp derin kalkabilir.Mümkün mertebe dikkat et derim.Aylık kontrollerinde doktora gittiğin zaman da belirtilmiştir bunları.Tedavini yarıda bırakman riskli

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim.yaa korktum gecmiyo cunku krem de sursem de bi kuruyo gecer gibi oluyo sonra tekrar kabarip kalkiyo..su tatil bitsin sali gunu ilk isim hastaneye kosmam olacak

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim.yaa korktum gecmiyo cunku krem de sursem de bi kuruyo gecer gibi oluyo sonra tekrar kabarip kalkiyo..su tatil bitsin sali gunu ilk isim hastaneye kosmam olacak

MEİCA dedi ki...

Ben bileklik falan takıyordum önce onlar yaptı yaraları sandım ama daha sonradan çıkarınca fark ettim ilaçtan dolayi.Hatta parmaklarım falan su topluyor gibi oluyordu.Benim doktorum halk arasında bıçılma deniliyor dedi ona da başka bir krem verdi dediğim gibi doktorun sana yaralarına uygun ilacı verir.

Unknown dedi ki...

Sen günlük kaç mg alıyorsun

Unknown dedi ki...

Sen günlük kaç mg alıyorsun

MEİCA dedi ki...

40 mg ve bu son ayım kollarım için de bu aydan sonra krem verilecek ama o zamana kadar saf vazelin sür dedi

Şafak Yağmurları dedi ki...

Merhaba ben de 3 aydir aknetrent kullaniyorum ozel bir hastahanede guvenilir bir dr hanim a sivilcelerimin hic gitmedigi derdimden dolayi başvurmuştum. Aşırı ergenlik sivilcesi degildi ama kabarciklar ve sivilceler var tum vucumda. Cok yagli bir cilde sahiptim saclarim da oyle. Sonra doktor ilaci tavsiye etti gunluk 2+2 80 mg almaya başladım ldl kolestrol ust sınırın 20 30 daha ustunde cikti kolestrolum de ust sinirin biraz daha ustunde ama doktorum sorun yok yuksek rakamlar degil devam dedi 3 aydir boyle kullaniyorum dun sonuclarima baktim ldl 185.4 kolestrol 251 çıkmış dr devam dedi son 21 gun sonra 3 ayda 7200 mg almis olacagim kilo hesabinda toplam dozu tamamliyorum yan etkileri de bogazim cok kurutor ve kasiniyor soyuluyor yuzum dudaklarim saclarim vs. Eklem agrilari var dursuk yere yuzum kizariyor ve yaniyor vs bukadar umarim hersey normaldir zarar gormek istemiyorum siz belki yanlis ya da dogru buldugunuz birseyde tavsiye bulunursaniz cok sevinirim tesekkurler

Şafak Yağmurları dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MEİCA dedi ki...

Ben 40 mg kullanıyorum o yüzden etkilerin normal bence baksana bende her yerim dökülüyor falan yaa herkes eleştiriyor ama bence devam et derim inan ki tedaviyi bitiren arkadaşımı görüyorum bende böyle olacağım diye diye devam ediyorum.Değerlerin çok yüksek değil zaten laboratuvar da değerlerin eğer 3 katı kadar falan yüksek çıkarsa sorun var demektir ama eklem ağrısı önemli bence doktoruna normal olup olmadığını sor bi derim ☺

Unknown dedi ki...

bn 4. ayimdayim yuzumde yanmalar ve ellerm de kucuk kucuk yaralar olustu napmaliyim yardmci olurmusunuz

Unknown dedi ki...

bn 4. ayimdayim yuzumde yanmalar ve ellerm de kucuk kucuk yaralar olustu napmaliyim yardmci olurmusunuz

MEİCA dedi ki...

Doktorun dudaklar için verdiği pomad ı ben yaralarıma sürüyorum dediğim gibi farklı farklı etkileri oluyor senin doktorun belki antibiyotik bi krem verebilir bana en büyük etkisi gözlerim üzerinde oldu devamli kuruyordu ve çapaklanma yaptı haliyle de sabahları sanki gözümü birisi yapıştırmış gibi geliyordu.Doktora çıkana kadar krem sür canım ama sonra doktorun verdiği kremi ihmal etme ☺☺☺

Şafak Yağmurları dedi ki...

Tek sorun eklem agrilari bazen yattigim yerden kalkmam ve yurumem cok zor oluyor hareket edemiyorum ama 20 gunum kaldi ben 3 ayda bu toplam dozu 7200 mg kullanmis olacagim herkes 6 ay da cok fazla yanetkisi gormus ve degerleri de yukselmis oyuzden 3 ayda bukdr fazla doz kullanip bu yanetkiler bence hicbir sey diye düşünüyorum hayirlisi olsun insallah kurtuluruz bir an önce sivilce dışında yagli ciltten çok bunalmistim care oldu memnunum kullanmaktan fakat 20 gune kdr herhalde gecer daha puruzsuz bir cilde sahip olamadim gozle gorulur inanilmaz fark var ama sivilcelerin yerleri ve kalintilari var bakalim ne olacak... Saclarim da cok kurudu artik yagli saclar icin degil kuru saclar icin şampuan aliyorum sac diplerimdr yaralarim vardi aşırı buyuk ve kanayan. Onlar gitti kepeklenme var ama 2 gune bir yikuyorum saclarimi sorun olmuyor sadece okdr dokulen saclarimi nasil geri alacagimi onu merak ediyorum:(

MEİCA dedi ki...

Aaa çok geçmiş olsun canım bende bu tarz bir şey olmadı ama eklem ağrısı yaptığına şaşırdım.Bir arkadaşım eklem ağrısı yapıyor diye bıraktı sonra denizli ye gitti doktora ve asıl sorunun iltihaplı romatizma olduğu ortaya çıktı bak doktoruna sor bence sende de vardır demiyorum ama önlem al diyorum ben kullanan 3 kişi tanıyorum bir de o arkadaş işte ve o 3 kişi de eklem ağrısı olmadı bildiğim kadarıyla ama o kız da baya bi olmuştu hatta yataktan falan kalkamıyordu.Saçlarımda benim de öyle yaralar çıkıyor ama kesinlikle haklısın yağlı cilt gitti kuru bir cilt geldi ve bende bundan çok memnunum 😉

Şafak Yağmurları dedi ki...

Benim romatizmam vardi 8 sene igne kullandim antibiyotik. Iste bu ilaca baslamadan gittim tahlil film filan cektirdim romatizmam gecmis onunnagrisi olsa anlardim diye düşünüyorum bu bel sirt ve bacak agrisi ve bazen uzun sure ayaktaysam bir oturaym ya da uzanayim kalkarken cok zorlaniyorum sanah kalkarken bsy yok sadece gun icerisinde ilacin son zamanlarna dogru boyle oldu dozundan olabilir ilacim bitsin tekrar romatizma testi yaptiracagim yine katlanilabilir yanetkiler cok daha kotu saglik sorunu olanlar var ben sukurler olsun diyorum... Ilginuz ve cevaplariniz icin cok tesekkurler buarada

MEİCA dedi ki...

Ne demek ben sadece paylaşmak istedim herkes aaa o çok zararlı bir ilaç diye yaklaşıyor kullandığımız her ilaç zararlı farkında değil kimse o yüzden ben teşekkür ederim ☺

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar ben 4.ayimi bitirdim artik haftada bi tane.kapsul alicam 20mg.doktorum cok az kaldi guzel sonuclara dedi yuzumde bir.siyah nokta.dahi yok (maşallah diyim 😇) benimde ellerimde yaralar kollarimda soyulmalar yanaklarimda soyulmalar oldu bepanthol kullandim sabah aksam yuzum ve dudaklarim icin doktorum bi sakıncasi olmaz dedi.. ama başka bolgelerde yaralar ve soyulmalar icin.kesinlikle doktorunuza başvurun cunku iyi gelecek diye dusunulen hersey yan etki de yapabilir daha da kotu olabilir..inşallah hepimiz hayal ettigimiz cilde kavusuruz

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar ben 4.ayimi bitirdim artik haftada bi tane.kapsul alicam 20mg.doktorum cok az kaldi guzel sonuclara dedi yuzumde bir.siyah nokta.dahi yok (maşallah diyim 😇) benimde ellerimde yaralar kollarimda soyulmalar yanaklarimda soyulmalar oldu bepanthol kullandim sabah aksam yuzum ve dudaklarim icin doktorum bi sakıncasi olmaz dedi.. ama başka bolgelerde yaralar ve soyulmalar icin.kesinlikle doktorunuza başvurun cunku iyi gelecek diye dusunulen hersey yan etki de yapabilir daha da kotu olabilir..inşallah hepimiz hayal ettigimiz cilde kavusuruz

Unknown dedi ki...

Ben 4. Ayimi bitirdim 5 e giricem azaldi ama oyle cok azalmadi ilac 4-6 ay arasinda tedavi veriyo yani kitapcikta oyle yaziyodu 2 ayda hepsini nasil geçirecek bu ilac

Unknown dedi ki...

Ben 4. Ayimi bitirdim 5 e giricem azaldi ama oyle cok azalmadi ilac 4-6 ay arasinda tedavi veriyo yani kitapcikta oyle yaziyodu 2 ayda hepsini nasil geçirecek bu ilac

Unknown dedi ki...

Merbaba bende kullanmaya basladim bugun 19 gunum ama dikkati.i ceken bir konu var doktorum bana recetede ilac karisim verdi bunu eczanede yaptirmami soyledi bir sisenin icinde tonik yapilmis birde kucuk kutuda melhem krem yapilmis karisim sadece bana dudaklarin icin nemlendirici kullan dedi. Sabah aksam sana yazdigim karimlarda tonik ve kremi sur dedi. Onlardan baska hic bir sey kullanmiyorum. Yuzumde baya degisim var tek tek sivilce cikiyo 2 gunde kuruyo birde 10 mg basladim H.B tasiyicisiyim. Bir oneriniz varmidir

Unknown dedi ki...

Merbaba bende kullanmaya basladim bugun 19 gunum ama dikkati.i ceken bir konu var doktorum bana recetede ilac karisim verdi bunu eczanede yaptirmami soyledi bir sisenin icinde tonik yapilmis birde kucuk kutuda melhem krem yapilmis karisim sadece bana dudaklarin icin nemlendirici kullan dedi. Sabah aksam sana yazdigim karimlarda tonik ve kremi sur dedi. Onlardan baska hic bir sey kullanmiyorum. Yuzumde baya degisim var tek tek sivilce cikiyo 2 gunde kuruyo birde 10 mg basladim H.B tasiyicisiyim. Bir oneriniz varmidir

Unknown dedi ki...

Ya ben ilacı kullanıyorum 3. Aydayimda ben sabah hangi ilaç akşam hangi ilaç unuttum bana söyler misiniz yeşil olan sabahmı akşamı ? Lütfen

Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar ben hepinize tek bir yorum yazmak istiyorum ben 37 yaşındayım 8 ay Aknetrent bir ilaç kulandım günlük 2*20 mg. kulandım çok zor bir tedavi doktor özel nemlendirici yaptırıyordu dudak icin göz için ve 4. ayda ortopedi bölümünde tüm eklemler icin başka ilaçlar daha ekledim her ay 600-800 ytl yaklaşık masraf oldu sonunda tedavim bittti aynaya baktım de çök seviniyordum nerdeyse hiç bir sivilci izi kalmamıştı tedavi den sonra doktor ütü teklif yetti sadece 1 sene sonra dedi . 11 ay geçtı arkadaşlar benim yüzümde ki yeski sivilciler yavaş yavaş geri yer almaya başlamışlar ve daha fazla ve hızlı bir şekilde tüm kapanmış akneler acılmışlar gecen gün doktora gitim ve tekrar tedavi ihtiyacım var dedi.sonra nette yorum yazanlar buldum bu tarz tedavi den sonra 1-2-3 sene sonra sivilciler tekrar çikyorlar kimisi hafif kimisi şiddetli! bence de bu tarz tedavi başlamadan biraz daha araştırın Hepinize Geçmiş olsun

Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar ben hepinize tek bir yorum yazmak istiyorum ben 37 yaşındayım 8 ay Aknetrent bir ilaç kulandım günlük 2*20 mg. kulandım çok zor bir tedavi doktor özel nemlendirici yaptırıyordu dudak icin göz için ve 4. ayda ortopedi bölümünde tüm eklemler icin başka ilaçlar daha ekledim her ay 600-800 ytl yaklaşık masraf oldu sonunda tedavim bittti aynaya baktım de çök seviniyordum nerdeyse hiç bir sivilci izi kalmamıştı tedavi den sonra doktor ütü teklif yetti sadece 1 sene sonra dedi . 11 ay geçtı arkadaşlar benim yüzümde ki yeski sivilciler yavaş yavaş geri yer almaya başlamışlar ve daha fazla ve hızlı bir şekilde tüm kapanmış akneler acılmışlar gecen gün doktora gitim ve tekrar tedavi ihtiyacım var dedi.sonra nette yorum yazanlar buldum bu tarz tedavi den sonra 1-2-3 sene sonra sivilciler tekrar çikyorlar kimisi hafif kimisi şiddetli! bence de bu tarz tedavi başlamadan biraz daha araştırın Hepinize Geçmiş olsun

Sevgi dedi ki...

Arkadaslar bende bugün başladım aknetrent kullanmaya. Sadece dudak için krem verdi doktor. Birazda korkuyorum işin gerçeği. Yüz içinde krem gerekli mi sizce vermedi çünkü doktor. Ayrıca bu tedaviyle birlikte ekstra maske cilt temizliği için neler önerirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Sevgi dedi ki...

Arkadaslar bende bugün başladım aknetrent kullanmaya. Sadece dudak için krem verdi doktor. Birazda korkuyorum işin gerçeği. Yüz içinde krem gerekli mi sizce vermedi çünkü doktor. Ayrıca bu tedaviyle birlikte ekstra maske cilt temizliği için neler önerirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Unknown dedi ki...

aknetrent akşam yemekten sonra kaç saat veya dakika sonra içiyorsun

Unknown dedi ki...

aknetrent akşam yemekten sonra kaç saat veya dakika sonra içiyorsun

MEİCA dedi ki...

Ya baba saat falan deme uv doktor ben yedikten 10 dakika sonra da attım 3 saat sonra da attım

bernur dedi ki...

Benimde üçüncü günüm.cok fazla sivilcem yok daha çok lekeler var yüzümde.cikan sivilcelerimi sürekli oynadığım icin.doğumdanda kaleı lekeler.doktor lekelerde geçecek dedi.bilgisi olan varmı lekelerede iyi geliyormu bu ilaç

girllss dedi ki...

16 yaşındayım ve günde 2 kere olmak üzere 20mg alıyorum yüzüöde fazlasıyla sivilce artışı oldu ben banyo yaptıktan sonrada hepsi patlamış oluyor ve kanıyor iz kalmasından korkuyorum sizcr kalırım bide en büyük sıkıntım doktorum a vitamini almamamı söyledi fakat herşeyde var ayrıca bu ilacı 1 aydır kullanıyorum

girllss dedi ki...

16 yaşındayım ve günde 2 kere olmak üzere 20mg alıyorum yüzüöde fazlasıyla sivilce artışı oldu ben banyo yaptıktan sonrada hepsi patlamış oluyor ve kanıyor iz kalmasından korkuyorum sizcr kalırım bide en büyük sıkıntım doktorum a vitamini almamamı söyledi fakat herşeyde var ayrıca bu ilacı 1 aydır kullanıyorum

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

İlacı 3-4 gün kullandıktan sonra anlımda şişlik oldu ilacı kullanmaya devam etmelimym

Unknown dedi ki...

Selam arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ben 3.ayımdayim ve cok cok memnunum üst kollarımdaki ve sırtımdaki sivilceler geçti yüzüm de de sadece izler kaldı ...ama malesef 1 haftadır ilacımı kullanamadim tedavim tekrar basami dönecek. Yoksa kaldığım yerden devam mı etsem bilgi verirmisiniz bana simdiden çok teşekkür ler

MEİCA dedi ki...

Benim doktorum bana bir hafta kadar bir süre sorun olmaz demişti.Ama yine de bir doktorunuza sorun ☺

Fatma dedi ki...

Yaziniz Beni gercektn cok rahatlatti iki gundur arastiriyorum Ama hep olumsuz yorum.Yan etkileri cok fazla korkuyorum kuzenim De kullandi lakin asiri kilo kaybi oldu .sizdede oldu mu Boyle bisey ?

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Selam sanırım bana sordunuz Ben yapim gereği zayıf bir bayanım kilo kaybım olmadı bendeki yan etkisi ise çok fazla cildim kurudu özelliklede dudaklarım sürekli losyon nemlendirici kullanmak zorunda kaldım fakat ilacin etkisi çok iyi devam etmeyi kesinlikle düşünüyorum...sadece sabır

Unknown dedi ki...

Selam sanırım bana sordunuz Ben yapim gereği zayıf bir bayanım kilo kaybım olmadı bendeki yan etkisi ise çok fazla cildim kurudu özelliklede dudaklarım sürekli losyon nemlendirici kullanmak zorunda kaldım fakat ilacin etkisi çok iyi devam etmeyi kesinlikle düşünüyorum...sadece sabır

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim

Unknown dedi ki...

Merhaba bende yeni başlayacağım doktor bunu önerdi ama tedirginim ve korkuyorum 18 yaşındayım yüzümde biraz sivilce ve izler mevcut bunlar geçer mi kesin ve bazıları ilacı bıraktım tekrar çıktı diyor yorumda sizce bu ilaç işe yarar mı başlamalımıyım lütfen yardım edin 😔😔

Zehra Berna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zehra Berna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zehra Berna dedi ki...

Oncelikle Merhaba. Ben size aknetrent e nasıl başladığımı anlatacağım belki biraz yardımcı olurum. 
Benim yüzümde çok ciddi sivilceler çıkıyordu. Bi gün öncesi küçük bir parça çikolata yesem 5-8 tane iltihablı sivilcelerle karşı karşıyaydm. Ve aylarca tedavi oldum birsürü ilaç kullandım. Bütün akne tedavilerini oldum. Fakat gel gör ki temmuz ayında bi doktora gittim. Bana senin cildine artık aknetrent tedavisi gerekiyo dedi ve hakkında konuştuk. Bu ilaç normalde yaz ayında Kullanılmazmış. Haftalarca araştırdım bana cilt kanseri yapar güneşten falan diye birsürü şeyler dediler. Ben hiçbirini aldırmadım ve 18 Temmuz günü kullanmaya karar verdim. İlk 1 ay çok ciddi sivilceler çıkardı. Hemde aşırı. İnsan içine çıkamadım. Sonra 2. Ay kurumaya başladı. Dudaklarım yavaş yavaş çatladı. Cildim kurudu. Ama ciddi kurumalar catlamalar değil. Benim cildim çok çok fazlasıyla hassas ve ben kendim için enn kötü ihtimale hazırlarken hiç de öyle olmadı. 2 ayda bir kan verdim. Çok şükür tahlillerim iyi çıktı.suan 6. Ayım ve bitmesine 16 gün kaldı. Açıkçası ayrılacağım için biraz üzülüyorum. Ama artık normal dudaklarma kavuşmak istiyorum. Dediğim gibi bende çok aşırı catlamalar olmadı. Ellerimin üstü çok az yara oldu. O da yaz ayında kullandığım için. Kışın çok çok daha rahat ettim. Şu kadarını söyleyim. Hayatimda iyiki yapmışım iyiki kullanmışm ve hiç pismanlik duymadığım dediğim tek şey. Yüzümde aylardır kutu kutu çikolata yememe rağmen tek bir sivilce bile görmedim. Bütün sivilcelerimi kuruttu. Biraz izler var. Onu da ilaç bitince iz tedavisine başlayacağım. Ama bu ilaç mükemmel bişey. Yüzüm pürüzsüz.çok az sıkıntıları var. Tabiki her vücutta ciltte farklı şeyler gösterir ama sabırlı olursan çok güzel sonuçlar alabilirsin. Bana hocalarım falan dedi ki. Suana kadar bunu kuplanıpda olumsuz sonuç alan birini görmedim dedi. Ayrıca benim Abimde çok mükemmel bi cilde sahip oldu. Ben tavsiye ederim. Ama kullanmak yinede sana kalmış.

Zehra Berna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Mrb ben de 3 gündür kullanıyorum bu hapı fakat grip olduğum için doktora bi kaç ilaç verdi. Onları da kullansam bi sakıncası olur mu ki

intizar dedi ki...

Merhaba Arkadaslar butun yorumlari okudum çok iyi bilgilendirmissin tesekkurler☺yalnız kafama bir soru takıldı bn yeni birkaç gündür başladım 10mg ve 20mg lik alıyorum .bu iki kutuyu üst üste mi almalıyım yoksa birini sabah birini akşam mi almaliyimmm??? Yanitlarsaniz sevinirim

Adsız dedi ki...

Merhaba... Yazınız baya bilgilendirici olmuş.. Bende yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Dudaklarım kuruyor burnum kanıyor ama sadece içi kanıyor yani bi kaç damla kapayıp içinde kuruyor... Ve belim ağrıyor. En sinir olduğum şey ise burnumun üstünde ki kıl köklerim çok belirgin resmen kıllı bi kız oldum �� ne yapıyım bilmiyorum... Yüzüm de çok pütürlü ne kadar nemlendirsem az geliyor... İlk bi ayı bile tamamlamadan bu kadar etki göstermesi normal mi sizce?

Unknown dedi ki...

Merhabalar🙋. Bende aknetrent tedavisi gorenlerdenim. Suan 3. Ayimdayim ve suana kadar olucaklari anlatmam gerekirse; ilk aylarda icten dışa vuran sivilcelerim çok oldu tabikide buda hapın olumlu yan etkileri o zamanlarda 10+10 20mg içiyordum. Simdi 20+20 40mg kullaniyorum. Su zamana kadar sirtimda ve cene bolgesinde hic sivilce kalmadı pürüzsüz oldu. Yanaklarim da ise sivilce yok kizarikliklar var. Bunlarda zamanla gecicek türden sanırım. Simdilik yazicaklarim bu kadar.

Unknown dedi ki...

Sabah, akşam kullanmalisiniz.

Aleyna dedi ki...

Merhaba ben acnetrenti 2 aydır kullanıyorum akşamları 20 mg sadece bana az gibi geliyor ve ilacın içinde tek doz önerilmez yazıyor ne yapmalıyım? Genel olarak sabah ve akşam alanlar var

Aleyna dedi ki...

Merhaba ben acnetrenti 2 aydır kullanıyorum akşamları 20 mg sadece bana az gibi geliyor ve ilacın içinde tek doz önerilmez yazıyor ne yapmalıyım? Genel olarak sabah ve akşam alanlar var

Unknown dedi ki...

Sabah aksam kullanmaniz daha iyidir bir anda tüm dozlari almamalisiniz. Sabah 10 aksam 20ydi saniriim

Unknown dedi ki...

Sabah aksam kullanmaniz daha iyidir bir anda tüm dozlari almamalisiniz. Sabah 10 aksam 20ydi saniriim

esma dedi ki...

Yorumlarda geçiyor mu bilmiyorum ama ilacın kuruttuğu yüze nemlendirici kullanılabiliyor mu 16 yaşında erkek kardeşim aknetrenti 3 haftadır sabah akşam kullanıyor ve yüzü çok kurudu arada bepanthol sürüyoruz ne kadar doğru acaba cevaplarsanız sevinirim

Unknown dedi ki...

Bepanthol kullanmaniz dogru bir tercihtir hap kulladigimiz sure boyunca yuzumuzde hep kurulama gorulucektir fakat evdeyken surmesin biraksin kurusun derisi yenilensin.

Unknown dedi ki...

Aknetrentte 2. Ayıma başladım daha 4.hapımı ictim. Sivilcelerimde cok artış oldu. İkinci aya baslayinca yuzumde yağlanma da oldu. Ondan önce kuruydu cildim. Ve sivilcelerim çok rahatsız ediyor beni. Sıkıyorum bazen. Sıkmamın bir sakıncası olur mu? Oynamıyorum yani sadce iltihabını attırıyorum

Unknown dedi ki...

Cevablarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz? Aknetrent kullanırken sivilce sıkmak sorun olur mu?

Unknown dedi ki...

Cevablarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz? Aknetrent kullanırken sivilce sıkmak sorun olur mu?

Unknown dedi ki...

Cevablarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz? Aknetrent kullanırken sivilce sıkmak sorun olur mu?

Unknown dedi ki...

Cevablarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz? Aknetrent kullanırken sivilce sıkmak sorun olur mu?

Adsız dedi ki...

Bu ilaç kilo aldırır mi peki

Unknown dedi ki...

Cevablarınızı bekliyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz? Aknetrent kullanırken sivilce sıkmak sorun olur mu?

Unknown dedi ki...

Aldırmıyor. Zaten A vitaminli gıdalari yiyemiyosun. Abur cubur yiyemiyosun. Geriye pek bir şey kalmiyor😟

Isimsiz dedi ki...

Sakın kesinlikle sıkmayın, haplar zaten icteki sivilceleri dışarı cikaricaktir sıkmayın kesinlikle yayılır etrafa

Tuğçe akdağ dedi ki...

Ben ilacimda 5aya girdim arkadaslar hala yuzumde çıban gibi sivilce çıkıyor ve moralim cok bozuluyor ve yuzum de siyah sivirceye benzer iki tane leke cikti kontrolüm daha gelmedi arada bi cikolata yiyorm ama cok deil sizce hangi asamadan sonra son bulacak bilgilendirir msnz lutfen kacnci aydan sonra sivirceler cikmayi birakip bitecek

Unknown dedi ki...

Yani bazıları öyle iltihaplanıyo ki dokonunca gülünce patlıyo. Bu sorun olur mu? sıkılanların lekesi kalır mı? Bir de ne zaman geçmeye başlıyor sivilceler

Unknown dedi ki...

Benim kullanan arkadaşlarımın hep 3.ayda yuzleri temizlendi. Bence şu an bi doktoruna git

Tuğçe akdağ dedi ki...

Doktorm ile konustum bana tedavin uzayabilir dedi 20ye 10mg kullaniyorm bu ay dozunu arttirsa olur mu acaba

Tuğçe akdağ dedi ki...

Butun insanlarin ki gececek ama benm ki gecmeyecek gibi hissediyorm guven duygumuda aldi ve yag alti bezelerim icn gittim az sivilcem vardi sinra cogaldi hala cok sivilce izim cok yanaklarmda özellikle

Unknown dedi ki...

Ben suan ilk basta sabah 10mg aksam 20mg toplam 30 ve dudaklarimda catlamalar oldu bunun yanininda doktorun yazdigi hematen kullaniyordum ve baya etkisini gordum diyebilirim sivikcelerimde azalma oldu ve yuzum bazi yerleri acilmaya baslamisti 2.ayimda doktor 2mg sabah aksam 20mg toplam 40mg dudaklarim daha cok kurumaya basladi surekli hematen kullaniyordum 3.ayimda ise doktor 20mg sabah aksam 20mg+10mg verdi toplam 50 mg oldu bana gore mg yuksekti ama doktor kan tahilin normal hicbir problem olmaz ve suan devam ediyorum ama sivilcelerimde azalma var baya.bu arada reacutan alabikiyosaniz yani butceniz iyise reacutane alin cunku doktor o daha iyi ve daha hizli yani bi tik daha aknetrentten iyiydi bide ayri aknegen var onu sakin almayin cunku aralarinda en etkisiyi o .

Unknown dedi ki...

Ben suan ilk basta sabah 10mg aksam 20mg toplam 30 ve dudaklarimda catlamalar oldu bunun yanininda doktorun yazdigi hematen kullaniyordum ve baya etkisini gordum diyebilirim sivikcelerimde azalma oldu ve yuzum bazi yerleri acilmaya baslamisti 2.ayimda doktor 2mg sabah aksam 20mg toplam 40mg dudaklarim daha cok kurumaya basladi surekli hematen kullaniyordum 3.ayimda ise doktor 20mg sabah aksam 20mg+10mg verdi toplam 50 mg oldu bana gore mg yuksekti ama doktor kan tahilin normal hicbir problem olmaz ve suan devam ediyorum ama sivilcelerimde azalma var baya.bu arada reacutan alabikiyosaniz yani butceniz iyise reacutane alin cunku doktor o daha iyi ve daha hizli yani bi tik daha aknetrentten iyiydi bide ayri aknegen var onu sakin almayin cunku aralarinda en etkisiyi o .

Tuğçe akdağ dedi ki...

Teşekkür ederim insallah bende daha iyi sonuc alırım yarın doktora danışıp mg in arttrmasini soylicem 5ayda olmama ragmen hala sivirce cikiyor insallah en kisa zamanda tedavim biter.psikolojik olrak coook etkileniyorm bni yipratiyor

Tuğçe akdağ dedi ki...

Sizlere de coook geçmiş olsun arkadaşlar...

Tuğçe akdağ dedi ki...

Sizlere de coook geçmiş olsun arkadaşlar...

Unknown dedi ki...

Sabun olarak ne kullaniyosunuz?

Tuğçe akdağ dedi ki...

Yüzüme özel bi sabun abim bnm icin diyarbakirdan getrmis sivircelere etki ediyormus onu kullaniyorm ama durup bekletmeden yıkıyorm

Tuğçe akdağ dedi ki...

Onun bi zarari olur mu peki

Unknown dedi ki...

Merhaba. Ben aknetrent e baslayali 2 ay oldu ne eklem agrisi ne fazlasiyla dudak kurumasi catlamasi ne de goz kurumasi var. Bi tek sacimda yaglanma olmuyodu cok seviniyodum simdi yaglanmaya basladi ilac etkisini gostermiyo mu acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim

Tuğçe akdağ dedi ki...

Onun bi zarari olur mu peki

Unknown dedi ki...

Ben de bu ilaca başladım.Bugün 20. Günüm. Sadece akşamları 20mg içiyorum ilacı. Gündüz nadixa diye bi krem sürüyorum. Akşam da clindoxyl. En çok belim agriyor. Bazen karnim da agriyor. Eklem yerlerim de bazen agriyor. Yüzümdeki sivilceler baya kurudu. Yalnız bazen sivilce çıkıyor. Son 2 gundur fazla bi yanma bir de kaşıntı oluyor. Gözlerim de bazen çok kuruluk oluyor. Bilmiyorum devam etmeli mi. Bu ay bitsin kan tahlili yapayım. Yine yazarım.

Eda

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Tugçe şimdi ne durumdasın seninle aynıyız sanırım

Aycan dedi ki...

Alkol kullanın arkadaşlar bende kullaniyorum hiç bir yan etkisi yok bu hapla ben bu ilaci 2 yıl kullandm gecmedi sonra gecti hapı bıraktıktan6 ay sonra bidaha aksetti sivilceler ve yine hapa basladm şuan 3. Aydayım 40 lık alıyorum ama alkolle dokunmuyo bundan eminim

Aycan dedi ki...

Alkol kullanın arkadaşlar bende kullaniyorum hiç bir yan etkisi yok bu hapla ben bu ilaci 2 yıl kullandm gecmedi sonra gecti hapı bıraktıktan6 ay sonra bidaha aksetti sivilceler ve yine hapa basladm şuan 3. Aydayım 40 lık alıyorum ama alkolle dokunmuyo bundan eminim

Adsız dedi ki...

Yaşım 18 erkeğim sivilce ve leke cok canımı sikan bi konuda daha sakalim yok kullanan arkadaşım sakalimin cikmamasini sivilcelere bağladi ygs te girecem 13 gün sonra ygs den sonra baslayacam kullanmaya sakalada etkisi oluyormu bilen varsa lütfen yazsın

bahar can dedi ki...

Bende de var aynı sorun ilaçları dün aldım ygsden sonra mı başlamalıyım?

Unknown dedi ki...

Herkese merhaba ergenlik döneminden beri sivilce problemim olmasına rağmen ilacı kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ve 32 yaşındayım,sağlıkçı olmama bu ilaçlar hakkında bilgim olmasına rağmen en son çare olarak kullanmaya başladım yanı,demek istediğim bunlar ağır ve birçok yan etkisi olan ilaçlar ve birçok insan son çare değilde ilk çare olarak kullanıyor,bana gelince çok yağlı ve bir okadar hassas cildim var sivilce ve türevi sikintilarim hep oldu bu yuzde n yediklerime ictiklerime hep dikkat ettim ve beslenme duzenim vazgeçilmez aliskanligim haline geldi, her akşam banyo yapmam yazları hem sabah her akşam,güneş koruyucu sürmeden dışarı cikmamam,her gün en az 3 litre su tuketmem,natürel beslenme,düzenli cilt bakımı yapmam ve bunlar gibi birçok hayatımın vazgeçilmezi haline gelen iyi aliskanlikrimi bu sorunum sayesinde kazandım ama gel Gorki çevresel faktörlerden başka stres sıkıntıda bu sorunu tetikliyor ve ne yaparsaniz nasıl hayat yaşarsanız yaşayın sıkıntı yaşadığınız stresli oldunuz dönemler muhakkak oluyor ve bu durumlarda bu belalarla yuzlesiyordum başka kurtulusum olmadığından emin olduğum için de başladım,yanı demem oki sizde arastirin kendinizi taniyin,belki sivilce probleninizin nedeni sizde alerji yapan bir gıdadır,sadece ergenliktir...v.b..son careniz bu ilaçlar olsun

Unknown dedi ki...

Herkese merhaba ergenlik döneminden beri sivilce problemim olmasına rağmen ilacı kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ve 32 yaşındayım,sağlıkçı olmama bu ilaçlar hakkında bilgim olmasına rağmen en son çare olarak kullanmaya başladım yanı,demek istediğim bunlar ağır ve birçok yan etkisi olan ilaçlar ve birçok insan son çare değilde ilk çare olarak kullanıyor,bana gelince çok yağlı ve bir okadar hassas cildim var sivilce ve türevi sikintilarim hep oldu bu yuzde n yediklerime ictiklerime hep dikkat ettim ve beslenme duzenim vazgeçilmez aliskanligim haline geldi, her akşam banyo yapmam yazları hem sabah her akşam,güneş koruyucu sürmeden dışarı cikmamam,her gün en az 3 litre su tuketmem,natürel beslenme,düzenli cilt bakımı yapmam ve bunlar gibi birçok hayatımın vazgeçilmezi haline gelen iyi aliskanlikrimi bu sorunum sayesinde kazandım ama gel Gorki çevresel faktörlerden başka stres sıkıntıda bu sorunu tetikliyor ve ne yaparsaniz nasıl hayat yaşarsanız yaşayın sıkıntı yaşadığınız stresli oldunuz dönemler muhakkak oluyor ve bu durumlarda bu belalarla yuzlesiyordum başka kurtulusum olmadığından emin olduğum için de başladım,yanı demem oki sizde arastirin kendinizi taniyin,belki sivilce probleninizin nedeni sizde alerji yapan bir gıdadır,sadece ergenliktir...v.b..son careniz bu ilaçlar olsun

Adsız dedi ki...

Bende bu hapı kullanıyorum ve 2. Ayıma girdim. Gunde 20 mg iciyorum. Alkole yasak demissiniz peki sigara icmek zararlı mı?

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Benzamycin topikal jeli yüzünüze iyice yedirerek mi uyguluyordunuz yoksa sivilcenin üzerine nokta halinde bırakıp yatıyor muydunuz(doktor gece kullanmamı söylemişti)

Gonul ozdemir dedi ki...

Aknetrend kullanmak istiyorum fakat aknetrendi kullanmaya basladiktan sonraki haftalarda sivilce yapiyor mu?

Gonul ozdemir dedi ki...

Aknetrend kullanmak istiyorum fakat aknetrendi kullanmaya basladiktan sonraki haftalarda sivilce yapiyor mu?

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ben akaknetrent kullaniyorum fakat bunu imza yani onay alarak veriyolarmis dogrumu ilerde cocugum olmazsa ya da bobreklerimde aorun olursa vs hepsini kabul ediyorum diye imza alinmasi gerekiyormua sizden aldilar mi ya da bu kadar ciddi etkileri oluyormu gerçekten

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar benim 2 ayım ama ilk aydan sonra kan değerim yüksek çıktığı için ara verip tekrar başlamıştık ama ilk ayımda bile yüzüm dudag cenem kurumaya başladı diğer yanagim biraz daha düzeldi ama diğer yanagmda kızarık şeklinde dudaklarm çok kuruyo kollarım daha yeni yeni kızarık kaşınmasıyla birlikte aciyo sizce ne yapmalıyım çok çabuk etki etti bende

slnnzyldrm dedi ki...

Merhaba ben 2 aydir aknetrend kullaniyorum ilk ay cok fazla etkisini sivilcelerim artti ve sonradan kuruttu ama ikinci ayimda boyle bi durum soz konusu olmadi etki etmedi hic ama yan etkilerini cok fazla yasadim ozellikle burun kanamam artti her gun 1 2 kez burun kanamasi yasiyorum..birakmayi dusunuyorum ama bir yorumunuzda birakmak riskli demissiniz ne gibi bir riski var?

Unknown dedi ki...

Güneş kremi kullanıyor musunuz? Bana doktorum solante tinted akneler icin olanini önerdi ama çok pahali. 95 tl. Sebamedi önerenler de oldu. Hangisi iyi sizce. Sizin doktorlariniz ne diyor. Bi doktor kullanmana gerek yok bile dedi bana

Unknown dedi ki...

Mrb arkadaşlar bnde aknetrent 10 mg yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ama hiç bi düzelme yok yüzümde aynı cirkinlikle yaşamaya devam ediyorum. Herkes kesin çözüm diyo ama bnde bi düzelme olmadı neden acaba doktor ilacın dozunu yukseltmiyo ondan mi bilemiyorum. Ilac inmekten sıkıldım napicami bilmiyorum gerçekten

KB dedi ki...

Ben her şeyi yedim. Kendimi hiçbir şeyden eksik bırakmadım. �� Su da içmedim. �� Yani bu ilacı kullanırken yapılmayacak tehlikeli her hareketi yaptım. �� Allah'a şükür hiçbir sorunum olmadı. Ne tahlilden ne de vücudumdan yana. Tabiki size bunları önermiyorum. Her şeyi düzeninde yapın. Benim son ayım(7). Sadece suratımda biraz leke kaldı sağ yanak kısmında o kadar. O da geçer inşAllah.

KB dedi ki...

Bence sen dokturunu değiştir. 6.ayın bitimi gibi başka doktora gir tahlil yapılacak bir şekilde. Anlat böyle böyle diye. Belki tahlillerin 10+20'ye uygun değildir. Yavaş yavaş ilerlemek istiyor olabilir. Kesin öğrenmiş olursun en azından. Ben 6 ay 10+20 7.ay 20+20 olarak kapanışı yapıyorum. Senin durum garip tabi. Şimdiye senin de benim gibi beyaz bir suratın olmalıydı. Başka doktora git kısacası.

Unknown dedi ki...

Sigarada yasakmı?

Efekan dedi ki...

Merhaba saçlarınız geri geldi mi cok merak ediyorum. Bende 6 aydır kullanıyorum daha devam ediyorum ama bu aralar aşırı saç dökülmesi oluyor bende korkmaya başladım ya saçlarım geri çıkmasa diye. Cevaplarsaniz memnun olurum Teşekkürler

Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar ben 22. Gunumdeyim burnu m kanıyor bu normal mi

Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar ben 22. Gunumdeyim burnu m kanıyor bu normal mi

Unknown dedi ki...

Merhaba arkadaşlar ben 22. Gunumdeyim burnu m kanıyor bu normal mi

Unknown dedi ki...

Yüksek mg kullanıyorsan normal

Unknown dedi ki...

Ben zoretanini kullandım ve şu an sadece lekelerim kaldı. Siz ne kullandınız leke tedavisi için

Unknown dedi ki...

Ben zoretanini kullandım ve şu an sadece lekelerim kaldı. Siz ne kullandınız leke tedavisi için

Unknown dedi ki...

Yüksek mg kullanıyorsan normal

Unknown dedi ki...

Ilac boyunca dudaklarimiz catlak mi kalacak.

Çiçek dedi ki...

Merhaba ben bu ilacı 3 sene önce kullandm çok memnun kaldm fakat geçen yaz yüzümde tekrar çıkti. Bu neden le tekrar cildiye ye gittim ve benim kadın doğuma yönlendirdi . Zaten adet düzensizliği de başlamıştı ama çok aşırı bir durum yoktu. Bende polikistik over sendromu çıktı ve nedeni bu ilaçlar hormonlarimı bozdu. Bunlar 3 4 sene sonra yan etkisi ortaya çıkan zararlı ilaçlar sakin kullanmayın ve yüzüm de suan eskisinn 10 katı kadar sivilce var

Unknown dedi ki...

mrb . bende bu ilaci doktorumun onerisiylr kullanmaya basladim . sivilcelerim smdiden azalmaya basladi bile ve daha 1 ay bile olmadi baslayali ama dudaklarim inanilmaz catladi ve ben hep soydum bukez daha kotu oldu yanmalarda olustu birde ucuk kremim var dudaklarima surmem gereken ama. faydasini goremiyorm bu neekadar daha surer 4 ve 6 ay kadar kullanmam gerekliymis ve bn tamda yaz ayina girerken kullanmaya. basladim simdide ramazan var suyuda pek icemiyorum o yuzden ilaci birakmak istiyorum sizce ne yapmalayim bana bilgi verin lutfen .

Unknown dedi ki...

80 mg kullananlara ne gibi yan etki yapar. Ben kullanıyorum çünkü 😔

Unknown dedi ki...

Merhaba ben selda aknetrent kullanıyorum 20÷10 =30 mg günlük bayram tatiline çıkıyoruz ailecek orda güneşe çıkarsam bir şey olur mu acaba

Unknown dedi ki...

Merhaba ben selda aknetrent kullanıyorum 20÷10 =30 mg günlük bayram tatiline çıkıyoruz ailecek orda güneşe çıkarsam bir şey olur mu acaba

Unknown dedi ki...

Bende aknetrent kullanıyorum ama ezzaneden aldım direk, doktor tavsiyesi ile değil bugün ilk gün zararı olurmu

Unknown dedi ki...

Nsl aldın onu yaa

KB dedi ki...

Sana 80 mg'yi kim verdi. Vucüt çok mu iri acaba? Arkadaşım bence 80 mg fazla ağır. Başka bir doktora git. Anlat 80 kullanıyorum diye. Genelde en fazla günlük 20+20 verilir. 80'i ilk defa duyuyorum.

KB dedi ki...

Bence bir doktora git tahlil falan yaptır kardeşim. Kendi kafana göre kullanma. Belki bazı değerlerin bu hapı kullanmak için uygun değildir ve daha büyük zararlar ortaya çıkabilir.

Mehmet Akif Bakırtaş dedi ki...

Arkadaslar bende günlük 40 mg kullanıyorum ayrıca bu 4.ay ve 2 aydır her sabah güneş kremi sürüp evden öyle çıkıyorum yüzünde ve sırtımda doğru düzgün hic sivilce kalmadı diyebilirim yalniz size sormak istediğim bu bizim sıktığımız sivilcelerin oyuk oyuk izleri var bende bu ilaç o izlere etki eder mi bi bilgisi olan var mı ?

Unknown dedi ki...

Merhaba , bende yeni başladım bu ilaca , sabah akşam yüz temizleme kremi kullanıyorum sıkıntı olur mu acaba ?? Siz bu ilacı kullanırken yüzünüze artı bir şey yapiyo musunuz ? Yoksa sadece su ile mi yıkıyor sunuz lütfen cevap verin ..

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar doktorunuz size ZINCO-220 diye bi hap yazdı mı ? Yüzdeki kusma yi dışa vurmasın içe atsın diye ? Bana 2 doktor boyle bir hapin olduğunu söyledi hatta biri yazdı , başka bi doktora sordum öyle birşey yok etki etmez filân dedi , size yazildimi acaba boyle bir ilaç ??

Unknown dedi ki...

Ben 4. Ayimdayim ve yuzumde yaralar var surekli intihaplananyaralar hic gecmiyor ve hep intihap akiyo dudaklarim kurumak yerine dedi kabariyo ve ici intihap doluyo yani her tarafim intihap napmaliyim

Unknown dedi ki...

Ben 4. Ayimdayim ve yuzumde yaralar var surekli intihaplananyaralar hic gecmiyor ve hep intihap akiyo dudaklarim kurumak yerine dedi kabariyo ve ici intihap doluyo yani her tarafim intihap napmaliyim

KB dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
KB dedi ki...

Başlarda kullandım galiba. 1 ay bitiminde siyah noktalarım neredeyse tamamen gitti. Sırtımdaki sivilceler de aynı şekilde. 2.ay da zaten fazla kuruluk oldu. Yüzündeki yağ da gidecek. Tabi ben su içmedim muhtemelen ondan oldu. 😅 Yani kullanman çok da büyük sakınca teşkil etmez ama ellerini katı beyaz sabunla yıka derim. Bir de evde havlunu da ayır arkadaşım. ☺️

KB dedi ki...

Yazılmadı bana arkadaşım. Zaten çok da kusma olmadı bende. Normaldi yani. Zaten bu kusma ilk 2 ay içinde oluyor.

Ebru dedi ki...

Siyah noktalar gidiyormu

Unknown dedi ki...

Anladım , teşekkürler verdiğin cevaplardan ötürü arkadaşım 😊

KB dedi ki...

Rica ederim. 👍

KB dedi ki...

İlk 1.5 ay içinde gitti. Gözenekler temizlendi. Hiç siyah noktam yok.

Unknown dedi ki...

Ben ikinci haftadayim yuzum cok asiri yanıyor we ben gunde en fazla uc bardak su içebiliyorum su içemiyorum hic bu ilaci kullanirken gunde en az 2 litre tuketmemizi soyluyorlar ama ben hic tüketmiyorum sorun olur mu ??

Unknown dedi ki...

Ben ikinci haftadayim yuzum cok asiri yanıyor we ben gunde en fazla uc bardak su içebiliyorum su içemiyorum hic bu ilaci kullanirken gunde en az 2 litre tuketmemizi soyluyorlar ama ben hic tüketmiyorum sorun olur mu ??

enes dedi ki...

Arkaşlar ikinci ayin sonlarindayim dudaklarimin kenarında ucuklar oldu ve iyilesmiyo iki haftadir ve buyuyo sizdede oldumu olduysa ne zaman gecer ve bisey kullandiniz mi

Elifn dedi ki...

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ben 5 ay aknetren kullandım sonra birden bıraktım daha sonrasında doktora gtmedim eczaneden aknegen aldım aynı dediler şuan bırakalı 3 ay felan oldu yağlanma var bu ilacı doktor kontrolünde değil birden kestiğim için mi oldu yavaş yavaş mi bırakılıyor nasıl oluyor acaba bırakırken tamamen mi kesiliyor

Unknown dedi ki...

Bende ikinci haftadayim yüzüm özellikle alnim kabuk tutuyo senede oluyomu cevap yaz ayrıca şu çok onemli

KB dedi ki...

Suratının yanmasının sebebi muhtemelen güneş arkadaşım. Bence doktora bir güneş koruyucu yazmasının gerekli olup olmadığını sor. Benim de çok yanmıştı, güneş kremi yazdı. Açıkcası sen yine iyi içmişsin. Ben 1 bardak içmiyordum bile. Başta dikkat ettim. Sonra hap atarken sadece 1 yudum ya da yarım çay bardağı falan içtim. Su içebilen biri değilim. Su içmek midemi bulandırıyor öyle söyleyeyim. Ama kesinlikle içmen gerekiyor. Allah'a şükür tahlillerimde hiç sorun olmadı ama içmediğim için de pişmanım.

KB dedi ki...

Bende de uçuk oldu bana Zovirax olması lazım uçuk kremi olarak bunu verdi. Bir de uçuk zamanı dudağım kup kuru olup taş kesildi. Ama 1 hafta sürdü. Geçti şükür.

Unknown dedi ki...

Merabalar rica ediyorum lutfen ama lutfen mesajima cevap verin 7 ay aknetrent kullandim ve olumlu sonuc aldim 1 yil gecti ve sivilceler tekrraladi doktora gittim krem verdi ama ise yaramiyo hatta devamli yine cikiyo napmaliyim lutfen lütfen lutfen cevap verin ALLAH RIZASI ICIN...

Unknown dedi ki...

Merabalar rica ediyorum lutfen ama lutfen mesajima cevap verin 7 ay aknetrent kullandim ve olumlu sonuc aldim 1 yil gecti ve sivilceler tekrraladi doktora gittim krem verdi ama ise yaramiyo hatta devamli yine cikiyo napmaliyim lutfen lütfen lutfen cevap verin ALLAH RIZASI ICIN...

KB dedi ki...

Tekrar hap kullananları gördüm başka bloglarda da. Tekrar çıkanlardan bazıları duştan sonra sadece sabunla lifle sivilcelerini yıkıyorlarmış, azalan da olmuş. Netten de iyice araştır derim. Bulunduğun ilde başka bir dermatoloji doktoru varsa ona git. Tek tek dolaş doktorları. Hapı kullanırken dikkat ettin mi? Yağlı şeyleri ne bileyim doktorun yeme dediği şeyleri yemedin değil mi? Hani uymasıysan belki o zamanı kurtarmıştır hap. Belki o yüzden yine çıktı. Yani ne desem boş. Kısacası başka doktorlara git. Kremle olmuyor bu işler ne yazıkki. :-(

KB dedi ki...

6 ay sabah 10, akşam 20 mg attım. Doktor 7.ayda kiloma ve boyuma göre bir hesaplama yapıp miligramını arttırdı. Son ay olarak 7.ayda 20+20 kullandım. Ve bıraktırdı.
Ya Acnegen, Acnetrent, Zoretainin aynı diyorlar eczaneler de doktorlar da. Çok fark etmez. Ama sen yediklerine dikkat et. Zaten hapı bıraktıktan sonra hap artık vücuttaki suyu, yağı emmediği için yavaş yavaş yağlanma oluyor.

Unknown dedi ki...

Bende 6 7 ay kullandim ve aradan 6 ay sonra tekrar sivilceler çıkmaya başladı ve giderek artti.

Unknown dedi ki...

Büşra bana ulaşırmısın lütfen

KB dedi ki...

Mail adresini ver, yardımcı olurum tabi.

Unknown dedi ki...

Bu ilacı gecen sene 4 ay kullanmıştım tedavi yi yarım bıraktım ama yan etkilerinden kaynaklı değil keyfiye idi ve etkisini azda olsa görmüştüm azalmıştı ama öyle abartılı bir çoğalma yada daha çok çıkma gibi bır sorunum olmadı sımdı tam olarak geçmediği ve izleri kaldığı için tekrar başladım bır hafta oldu bence tekrardan baska bır doktora görünün daha sağlıklı bır bilgi almış olursunuz

Unknown dedi ki...

Benim başlayalı daha 1 hafta oldu fakat sana tavsiyem doktoruna antibiyotik yazdır,ilk 3 gun benimde aynısı olmuştu,yüzümdeki sivilceler full iltihap doluydu,doktora söyledim antibiyotik yazdı,azaldı iltihaplar

Unknown dedi ki...

bu ilaç kilomu aldırıyor yoksa kilomu verdiriyor arkadaşlar anlamadım bütün yorum ve yazıları okudum kilonuzda bir delik açılacak yazmış arkadaş. benim ilaca başladığım günden beri inanılmaz baş ağrım oluyor dayanılmaz derecede acaba ilaçtan mi. bu baş ağrım yüzünden diyer yan etkilerini onemsehemiyorum bile eklem ağrısı ve dudak kuruluğu v.s hepsi var fakat başındaki ağrı hepsini görmezden getirebilecek derecede. bide kilo olayina takıldım. bana bu ilacı profosor verdi sadece imZa attım dudakların kuruyan dedi başka hiç bişey söylemedi ilaç hakkında hiç bilgi vermedi ilacın ismini sorduğumda bile eczaneye alınca görürsün zaten dedi o derece uyuz bi dr. yani bu baş ağrısı normalmi bide kilo alırsam diye korkmaya başladım ��������
damlazra...

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
KB dedi ki...

Merhaba kardeşim. Bak şimdi. İlaç normal şartlarda kilo vermemizi sağlar. Neden dersen. Bu ilacı kullanırken Doktorlar Yağlı yiyecekler yeme, kızartma falan yeme, günlük 2-3 litre su iç diyorlar. Normal şartlarda hapı kullanmayan bir insan bunları yapınca kilo verir, haliyle biz de bu hapı kullanırken doktorun dediğini yaparsak kilo veririz. Ayrıca doktor dedi bilmiyorum ellerini falan yıkarken katı beyaz sabunlar kullan. Havalar soğuyor. Zamanla vucüt kuruduğu için el üzerleri falan da çok kötü oluyor.

KB dedi ki...

Ben doktorun dediklerinin hiçbirini yapmadım. Her şeyi yedim. Kola da içtim. Kızartma da yedim. Hapı zamanında almadım. Allah'a şükür hiçbir problem görülmedi kan değerlerimde falan. En önemlisi su. Bu vücudu kurutmaya sebep su Yani. Cidden su içmek zorundasın bol bol. Ayrıca ben de çok fazla yan etkileri yaşadım. İlk ay çok ağrılarım oldu. Hareket ederken bile zorlanıyordum. Ağrılar geçti 1.aydan sonra. Kuruluğa bağlı başka problemler çıktı. Açıkçası kilo konusuna çok takılma. Normalde ne şekilde besleniyorsan yağlı şeyleri azaltıp tamamen keserek beslen. Su iç. Kilo almazsın. Verirsin bile.

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim kadresim bilgi verdiğin için çok fazla ağrım oluyor ev işlerinde bile zorlanıyorum doktorumdan memnun olmadığım için 2 gün önce başka bi dr çıktım ve saolsun bundan sonra o doktor devam edecek yeniden tahlil falan yaptı takibi almayi kabul etti. ağrılarım normalmiş zaten vardı çoğaldı. iki gündür saç derilerim dökülüyor. benim asıl. şikayetim akne deil ter bezlerim iltihap uretiyomus farklı bişey mis bu kemoterapi almam gerektiği için beni üniversiteye sevk etti dr. ama gittiğimde bana bu ilacı verdiler kemoterapi vermicez dediler. bu aknettentindr faydasi olmazsa ozaman kemoterapi verilecek hepimize Allah şifa versin inşallah bana çok ağır geliyor bu ilaç. kiloda versem fena olmaz hani ;))

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

ben başka bi sitede 100 alan birini okumuştum

Unknown dedi ki...

ben başka bi sitede 100 alan birini okumuştum

Unknown dedi ki...

ben bir ay kullandım. sonra tekrardan doktora gidemediğim için yazdıramadım.bi türlü nasib olmadı.. şimdi bu hafta gideceğim.ilk defa kan tahlili yaptıracağım. ikinci ayım olacak bir dakıncası olmaz demi 1 ay kullanmadığım için..

Unknown dedi ki...

Aknetrend mide ilacı ile birlikte kullanabilirmiyiz

Unknown dedi ki...

Ben 3.ayimi tamamladim saçlarimda Gozle Gorulur Bariz Bi Dokulme Var Birakinca eskiye Donermi

Unknown dedi ki...

merhaba yorumunu okudum bugün gittim doktora cildin cok kotu dedi ilaci anlattı kararini ver kullanicaksan bi hafta sonra gel dedi bnde arastirim dedim ve genelde olumsuz yazılar ve bunlar aşırı tedirgin ediyor bni napicagimi bilmiyorum :/

abdülkadir dedi ki...

bana doktor sabah 20 ve akşam 10 mg verdi acaba bunları kaç saat arayla almalıyım

Unknown dedi ki...

Arkadaşlar ben 4 aydır kullanıyorum ama şuan çok sancm var iğne yaptırmamda sakınca varmı acaba

Unknown dedi ki...

Mrb bahar,kesinlikle tedirgin olma ben 4 aydır kullanıyorum muhteşem bı ılac

KB dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
KB dedi ki...

Senin işin de zormuş arkadaşım. Hayırlısıyla sen de kullanıp kurtulup rahatlarsın. Amin inşAllah. Hepimize bol bol şifalar versin. 😊 Sen düzenli yemeğini ye, yememen gereken yiyecekleri de yeme. Suyu da eksik etme, bol bol iç verirsin biraz biraz. 😎

Unknown dedi ki...

Baslatali 20 gun oldu yuzum asiri kizardi vv sovilcelerde baya artis var normalmi bu

Fatih dedi ki...

Bu konuda benden daha tecrübelisi yoktur Yazdıklarımı kesinlikle okuyun...
1-orta okuldan başlayıp üniversite birinci sınıfa kadar suratım kıymalı yumurta gibi sivilcelerle gezdim
2-Sivilceler yüzünden çok şey kaybettim sevgilimi ilaçlara paramı zamanımı morelimi güzel günleri biliyorum sizde kaybettiniz 😉
3-Denemediğim ilaç krem kalmadı hiç merak etmeyin sizin kullandığınız bütün ilaçları fazlasıyla kullandım ya yüzümü geçici olarak geçirdiler sonradan yine sivilceler fırladı ya da daha beter yaptılar.
4-Aknetirenti kullanmadan önce çok araştırma yaptım yok kısır yapar yok kör yapar yok saç döker arkadaşlar size yemin ediyorum hepsi cahil fasfatası hiç birine kulak asmayın
5-Aknetirenti altı ay kullandım bende sadece burun kanaması ve çok az sitres oldu sitres dediğimide bakmayın he normelde hayatta herkezin karşılacağı türden ufak tefek sitres.
6-Tedavinin ilk ayların hiç ümüdm yoktu ama üçüncü aydan snra yüzüm düzelmeye başladı yani altı ay kullancaksınız diye altı ay bittiğinde yüzünüz düzelmeyecek daha en GEÇ üçüncü aydan düzeliyorsunuz zaten
7-Tedavi sırasında yüzünüz bembeyaz olacak güzel olacak ona fazla aldanmayın arakdaşlar tedavi bitnce o beyazlık gidecek yüzünüz yine kızaracak
8-Tedavi bittikten snra yüzüm ide yine kızarıklar var diyeceksiniz beklediğim kadar olmadı diyeceksiniz hiççç merak etmeyin tedeviden en geç iki ay snra kızarıklar gidecek çok azalacak
9-Tedavi sırasında ve hatta sonlarnda bile sivilcenizmçıkacak benim tedavim biteli 5 ay oldu hayla yüzümde iki üç tane muhakak sivilce oluyor
10-Tedavi sırasında yapmanız gerekenler;
Bol su içmek
Yağlı yiyeceklerden uzak durmak yağlı yiyip sivilceli mi dolaşmak sevgilinizi kaybedip paranızı kaybedip iki tane densiz arkadanışınız laf sokmasınamı dayanmak yoksa yağlayı azaltıp onlara haddinini bildirmek siz seçeceksiniz
Nlere okyanus mavi sabunu 20 lira eczanelerde var yoksa bile sipariş ediyorşar tedavi sırasnda ve hayatınız boyunca sabah akşam kullanın sivilceler için en iyi sabun bu senelerimi vermiş biri olarak bana güvenin
Bunları yazıyorum çünkü ben bu sivilcelerden senelerce çekmiş biri olarak benim sıkıntımı şu anda çekenleri görmezden gelmem becncillik ve karaktersizlik olurdu.

Unknown dedi ki...

Kardeş kaç yaşında kulaniyorsun

Unknown dedi ki...

Bende aknetrent kullanıyorum ve bu akşam yüzümde olmayıpta sabah içi kara bir leke ile karşılaştım hapımı 6 gündür alamiyorum acaba bunun yanında etkisi mı

Unknown dedi ki...

Bende aknetrent kullanıyorum ve bu akşam yüzümde olmayıpta sabah içi kara bir leke ile karşılaştım hapımı 6 gündür alamiyorum acaba bunun yanında etkisi mı

Unknown dedi ki...

iyi aksamlar yorumlarin tümünü okuyamadım çünkü çok fazla kendimi tanitayim Mujde bn.. ogrenciyim. aknetrent kullanıyorum ve bunun ilerde hamile kalamayabilecegimiz sonucunu ortaya koyuyor kullanmakta olanlar

Unknown dedi ki...

Ya bana yazdi doktor ama korkuyrm kullanmaya gercekten kalıcı hasarlar bırakıyor mu bu ilac

Unknown dedi ki...

Neden acnegen aralarında en kötüsü ben yeni başladım da acnegen kullanmaya bilgi verirsen sevinirim

Unknown dedi ki...

Aknetrend de 12 gün oldu başlayali yüzüm soyuluyor dudak ve burun çevrem kizariyor çok fazla değil ama arada sırada. Birde omuzlarim da kahverenginde sivilce lekeleri var onlar geçer mi acaba..? Cevap verirseniz çok sevinirim.

Unknown dedi ki...

Ve bu yüzümün soyulması ne zaman geçer ne kadar süre alır.

Nhl dedi ki...

Bnde kullandım aknetrent i sıkıntı yok sivilce den kurtukdum çoook şükür ama lekeler kaldı bunun için napcam bilemiyorum 😊

Nhl dedi ki...

Kullanmaya devam kesinlikle bırakma %100 sonuç göreceksin pişman olmayacaksin. Bnde fazla yan etki olmamıştı sadece yüzüm cook kurudu ve dudaklarım kişiden kişiye değişiyor.

Unknown dedi ki...

Peki bu yüzümün soyulması ne zaman geçer.? Dışarı çıkamıyorum

Unknown dedi ki...

Merabalar ben tedavimin 2. Ayindayim ve ilaci birakmak istiyorum ne gibi zararlari olif

Unknown dedi ki...

Merhaba
Ben tedavinin 2. Ayını bitirmek üzereyim. İlk ay 30 mg şimdi 50 mg aliyorum. Yüzümde zaten lekeler vardı ama simdi çıkan beyaz uclu sivilcelere dayanamıyorum ve sıkıyorum. Bu leke bırakır mı ? Daha doğrusu kalıcı olur mu ? Çok merak ediyorum

Unknown dedi ki...

Tahlil her ay aç karnına mi yapılıyo peki ?

Unknown dedi ki...

Evet aç karnına

Unknown dedi ki...

Merhaba ben ramazan bu ilacı bende kullanıyorum peki elde kizarma ve gece yatarken agiz icinde boğaza kadar kuruma var bende sizde de oldumu?